جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 226175
    تاریخ انتشار: 11/اسفند/1399 - 16:25

    کشف پوشاک با نمادهای شیطان‌پرستان و همجنس‌گرایان | جمع‌آوری ۴۰ هزار فندک با تصاویر مستهجن

    معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت از کشف فندک‌هایی با تصاویر مستهجن و لباس‌هایی با نماد همجنس‌گرایی و شیطان‌پرستی خبر داد.

    کشف پوشاک با نمادهای شیطان‌پرستان و همجنس‌گرایان | جمع‌آوری ۴۰ هزار فندک با تصاویر مستهجن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ نادر مرادی معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت اظهار کرد: غربی‌ها همواره پیگیر نفوذ به جوانان ما هستند. چراکه نمی‌توانند از طریق نظامی بر ما نفوذ کنند و می‌خواهند از طریق تأثیر بر فرهنگ ما جوانان را تحت تأثیر قرار دهند.

    او با اشاره به اینکه فندک‌هایی را کشف کردیم که تصاویر مستجهن از زنان برهنه روی آن‌ها هک شده بود، گفت: بیش از ۴۰ هزار فندک را کشف کردیم که تصاویری مستهجن و تحریک کننده بر روی آن‌ها هک شده بود و منجر به دور شدن جوانان از اعتقاداتشان می‌شد.

    سرهنگ مرادی ادامه داد: این فندک‌ها از استان‌های جنوبی کشور وارد و سپس به تهران منتقل شده بودند که در یک انبار در جنوب شرقی تهران آن‌ها را کشف کردیم و متأسفانه ۵ هزار مورد از این فندک‌ها در یک پاساژ پخش شده بود و آن ۵ هزار مورد را هم از واحد صنفی جمع کردیم.

    وی در خصوص برخورد با واحد صنفی که این فندک‌ها را به فروش می‌رساند، گفت: واحد صنفی که این فندک‌ها را به فروش می‌رساند را پلمپ کردیم و پرونده قضایی آن تشکیل و به دادگاه ارجاع داده شد.

    معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت گفت: متأسفانه سودجویان لباس‌هایی با تصاویر و نمادهای شیطان پرستی و یا همجنس گرایی برای جوانان ما طراحی می‌کنند و برخی از خانواده‌ها هم این نمادها را نمی‌شناسند. روی لباس، کلاه، هدبند و ... تصاویر شیطان پرستی و همجنس گرایی طراحی شده است و حتی این گروه‌ها کفش‌های خاصی دارند که با این کفش‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند.

    سرهنگ مرادی با اشاره به اینکه حدود ۴ هزار لباس با طرح‌های خاصی که مربوط به گروه همجنس گرایان و شیطان پرستان است کشف کردیم، گفت: هدف اصلی این گروه نفوذ فرهنگ غرب بین جوانان است و گاهی جوانان هم بی‌اطلاع هستند و این لباس‌ها را خریداری می‌کنند.

    این مسئول گفت: با صنف‌هایی که این پوشاک را به فروش می‌رسانند مطابق قانون برخورد می‌شود و اقدام به پلمپ آن‌ها می‌کنیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما