چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 226175
    تاریخ انتشار: 11/اسفند/1399 - 16:25

    کشف پوشاک با نمادهای شیطان‌پرستان و همجنس‌گرایان | جمع‌آوری ۴۰ هزار فندک با تصاویر مستهجن

    معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت از کشف فندک‌هایی با تصاویر مستهجن و لباس‌هایی با نماد همجنس‌گرایی و شیطان‌پرستی خبر داد.

    کشف پوشاک با نمادهای شیطان‌پرستان و همجنس‌گرایان | جمع‌آوری ۴۰ هزار فندک با تصاویر مستهجن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ نادر مرادی معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت اظهار کرد: غربی‌ها همواره پیگیر نفوذ به جوانان ما هستند. چراکه نمی‌توانند از طریق نظامی بر ما نفوذ کنند و می‌خواهند از طریق تأثیر بر فرهنگ ما جوانان را تحت تأثیر قرار دهند.

    او با اشاره به اینکه فندک‌هایی را کشف کردیم که تصاویر مستجهن از زنان برهنه روی آن‌ها هک شده بود، گفت: بیش از ۴۰ هزار فندک را کشف کردیم که تصاویری مستهجن و تحریک کننده بر روی آن‌ها هک شده بود و منجر به دور شدن جوانان از اعتقاداتشان می‌شد.

    سرهنگ مرادی ادامه داد: این فندک‌ها از استان‌های جنوبی کشور وارد و سپس به تهران منتقل شده بودند که در یک انبار در جنوب شرقی تهران آن‌ها را کشف کردیم و متأسفانه ۵ هزار مورد از این فندک‌ها در یک پاساژ پخش شده بود و آن ۵ هزار مورد را هم از واحد صنفی جمع کردیم.

    وی در خصوص برخورد با واحد صنفی که این فندک‌ها را به فروش می‌رساند، گفت: واحد صنفی که این فندک‌ها را به فروش می‌رساند را پلمپ کردیم و پرونده قضایی آن تشکیل و به دادگاه ارجاع داده شد.

    معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت گفت: متأسفانه سودجویان لباس‌هایی با تصاویر و نمادهای شیطان پرستی و یا همجنس گرایی برای جوانان ما طراحی می‌کنند و برخی از خانواده‌ها هم این نمادها را نمی‌شناسند. روی لباس، کلاه، هدبند و ... تصاویر شیطان پرستی و همجنس گرایی طراحی شده است و حتی این گروه‌ها کفش‌های خاصی دارند که با این کفش‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند.

    سرهنگ مرادی با اشاره به اینکه حدود ۴ هزار لباس با طرح‌های خاصی که مربوط به گروه همجنس گرایان و شیطان پرستان است کشف کردیم، گفت: هدف اصلی این گروه نفوذ فرهنگ غرب بین جوانان است و گاهی جوانان هم بی‌اطلاع هستند و این لباس‌ها را خریداری می‌کنند.

    این مسئول گفت: با صنف‌هایی که این پوشاک را به فروش می‌رسانند مطابق قانون برخورد می‌شود و اقدام به پلمپ آن‌ها می‌کنیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما